Eerstelijnsdag

In Nederland vieren we elk jaar in januari de ‘dag van de eerste lijn’, of ‘eerstelijnsdag’. De dag van de eerste lijn is een dag die volledig in het teken staat van iedereen die in de zorg werkt. En dat is voor ons een mooi moment om eens kort uit te leggen wat we bij NiceDay allemaal doen, waarvoor we dat doen én voor wie we het doen.

NiceDay: een uniek concept

Bij NiceDay helpen we je verder, want iedereen verdient een “fijne dag”! – vanuit deze filosofie werken wij dagelijks aan onze missie om mensen te helpen. Bij NiceDay geloven we dat het draait om jou en bieden we handvatten en inzichten in het volgende:

  • Hoe gaat het met mij?

Inzichten door middel van registraties in de NiceDay app. Wat maakt dat jij je regelmatig op een specifiek moment op de dag rot voelt? Hoe verhouden beweging en stemming zich tot elkaar? Wat maakt nou dat iets enkele weken geleden nog wel lukte, en nu niet meer?

  • Wat kan ik eraan doen?

Vervolgens gaat het om de acties. Oefeningen in NiceDay zijn zo ontworpen dat ze breed inzetbaar zijn. Je kunt een leuke activiteit plannen, een exposure oefening of iets anders.

Door ‘verwachte’ gedachten en gevoelens van tevoren vast te leggen en ‘eigenlijke’ ervaren gedachten en gevoelens achteraf te registreren, worden de oefeningen extra krachtig en leerzaam.

  • Wie kan mij helpen?

We kunnen iedereen verder helpen, van lichte tot zwaardere klachten, door hen te koppelen aan de juiste professional gespecialiseerd in coaching, basis ggz of specialistische ggz.

Ons doel in 2019

Voor 2019 hebben wij ook goede voornemens! Gezien de ontwikkeling in de gezondheidszorg de afgelopen jaren, is het ons maar al te duidelijk geworden dat er een alternatief aanwezig moet zijn voor de traditionele zorgverlening. Je hebt het misschien meegekregen uit het nieuws: de wachttijden in de GGZ in Nederland zijn lang. Tussen de 3 tot soms wel 8 maanden! Veel mensen wachten op hulp en wij geloven dat de combinatie van wetenschappelijk bewezen therapieën met de technologie van tegenwoordig een grote impact kan maken in de gezondheidszorg. Laagdrempelig en sneller aan de slag met jouw mentale gezondheid: daar gaan we voor!

Wij doen in 2019 er alles aan om onze doelen te halen. Jij ook?

 

Ook benieuwd? Download eens de NiceDay app en probeer het uit!

Share this post! If this post was insightful for you, share it with your loved ones so that they can better understand what you are going through.
Deel dit artikel! Als dit artikel voor jou inzichtelijk was, deel het dan met je omgeving - laten we het samen hebben over mentale gezondheid.

Rick van Wieringen

Hi, ik ben Rick. Junior Online Marketeer bij NiceDay. Ik help om de juiste content bij de lezer te brengen. Houdt van fitness, hardlopen en gamen.

Heb je een vraag? Onze professionals en ervaringsdeskundigen staan voor je klaar.

Ask your question to a professional or former client!