De vegetarische keuken wordt vaak als ‘saai’ gezien en vlees als smaakmaker van een gerecht, maar er zijn ook zoveel gezonde en lekkere vegetarische recepten! We kunnen ons voorstellen dat dit nieuw voor je is en dat je nog wat inspiratie nodig hebt. Daarom delen we in dit artikel onze vijf favoriete vega foodbloggers.


1. De Hippe Vegetariër
Als initiatiefneemster van de Week Zonder Vlees, kan Isabel van de Hippe Vegetariër natuurlijk niet ontbreken in dit lijstje. Op haar website deelt ze tal van vegetarische recepten, hotspots, vegetarische producten en gezondheidsweetjes. Ook leuk: ze geeft daarnaast ook tips voor vegetarisch eten in het buitenland!


2. Squatcilla
Wie zegt dat je krachtsport en een plantaardig dieet niet kan combineren kent Squatcilla nog niet. Op haar blog doet ze vooroordelen tegenover veganistisch eten te niet, deelt ze heerlijke recepten en geeft ze meer informatie over een plantaardig dieet in combinatie met krachtsport. 

3. Pick up Limes
Sadia van Pick up Limes komt uit Canada, heeft Afghaanse roots en woont sinds een jaar bij haar vriend in Nederland. Deze dame is van alle markten thuis, en dat zie je terug in haar recepten! Ze is afgestudeerd diëtist en eet sinds 2014 helemaal plantaardig. Ze heeft daardoor genoeg kennis opgedaan om gezonde en lekkere recepten met je te delen! Wij zijn fan.


4. Claire Codi
Ook Claire eet veganistisch. Op haar blog deelt ze niet alleen heerlijke plantaardige recepten, maar ook deelt ze informatie over plantaardige beauty en duurzame kleding. En dat dat niet oubollig hoeft te zijn dat is wel duidelijk!


5.
Deliciously Ella
Ella is een Engelse foodblogger en heeft naast haar blog ook haar eigen kookboeken, granola en energieballetjes in de schappen liggen. Haar website staat boordevol recepten, van vegan bacon tot plantaardige paaseitjes, je kan het zo gek nog niet verzinnen en het komt voorbij!

Wie is jouw favoriete foodblogger?

Share this post! If this post was insightful for you, share it with your loved ones so that they can better understand what you are going through.
Deel dit artikel! Als dit artikel voor jou inzichtelijk was, deel het dan met je omgeving - laten we het samen hebben over mentale gezondheid.

Sanne Kwakkelstein

Leefstijl Coach. Helpt je het beste uit je lichaam te halen. Houdt van reizen, koken en husky’s.

Related Posts

Gerelateerde berichten

Heb je een vraag? Onze professionals en ervaringsdeskundigen staan voor je klaar.

Ask your question to a professional or former client!