VLOG 4: Wat eet coach Britt in de Nationale Week Zonder Vlees
VLOG 4: Wat eet coach Britt in de Nationale Week Zonder Vlees

Het is deze week de Nationale Week Zonder Vlees. Deze week is georganiseerd door Isabel Boerman, oprichtster van de Hippe Vegetariër. De bedoeling van deze week is om (extra) bewustzijn te creëren tegenover de vleesconsumptie. Vleesconsumptie is slecht voor het milieu, dier en mens en slechts één dag per week vegetarisch eten heeft al een enorme impact. En vegetarisch eten hoeft helemaal niet saai te zijn! Wij laten je zien wat wij eten aan de hand van vlogs. Deze week komt er elke dag om 14.00 uur een vlog online.

 

Share this post! If this post was insightful for you, share it with your loved ones so that they can better understand what you are going through.
Deel dit artikel! Als dit artikel voor jou inzichtelijk was, deel het dan met je omgeving - laten we het samen hebben over mentale gezondheid.

Britt Stoker

Hi! Ik ben Britt, psycholoog en coach bij NiceDay. Met online coaching kan ik je op afstand begeleiden en helpen bij hetgeen wat je bezig houdt. Ik hou van dieren, reizen, fotograferen en lekker eten.

Related Posts

Gerelateerde berichten

Heb je een vraag? Onze professionals en ervaringsdeskundigen staan voor je klaar.

Ask your question to a professional or former client!